Zasílání newsletteru

Zajímají tě novinky z e-shopu?

nakup na splatky

TOPlistgopay loga

 

 

 

 

Aktuality

  • od 22.10 prodejna uzavřena
    (dle nařízení vlády)
  • 9-16h jsme na firmě v pracovní dny
  • E-shop - expedujeme PPL
  • Servis funguje, předání venku
  • PNEUSERVIS na objednání
     přezouváme i auta, nutno se objednat

otvírací doba motoshop kolín

facebook dalfos moto

muc-off bike cleaner

dalfos

 

 

 

 



Ochrana osobních údajů e-shopu DALFOS MOTOSHOP
  1. Společnost DALFOS s.r.o., se sídlem Libenice 44, 28002 Kolín, IČ 62966511, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 43644. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno elektronicky. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel přepravy zásilek dopravce PPL CZ s.r.o., společnost se sídlem na adrese K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany
    • Poskytovatel přepravy zásilek dopravce Česká pošta, s.p., společnost se sídlem na adrese Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Poskytovatel spotřebitelských úvěrů na splátky Cofidis s.r.o., společnost se sídlem Bucharova 1423/6,158 00, Praha 5
    • externí účetní Kamila Myšková, se sídlem Žižkova 383, 28002 Kolín

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    • Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese dalfosmoto@seznam.cz .

    • Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.dalfos-moto.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

      • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
      • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
      • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
      • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
        • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

    Novinky z našeho blogu

    Nákup na splátky bez navýšení
    27.11.2020 Novinky
    Nákup na splátky bez navýšení
    PŘEDVÁNOČNÍ AKCE OD COFIDIS Při splacení úvěru do 9měsíců bude bez navýšení! Výhodnější nákup na splátky můžete využít třeba na nákup pitbike k Vánoc... číst celé
    Jak pečovat o motocyklové řetězy
    Jak pečovat o motocyklové řetězy
    Správná péče o motocyklový řetěz je důležitá pro životnost celé řetězové sady. číst celé
    PNEUSERVIS auto moto u Kolína
    16.10.2020 Novinky
    PNEUSERVIS auto moto u Kolína
    Od 2.11.2020 rozšiřujeme služby zákazníkům také o pneuservis pro motocykly a také osobní auta. číst celé
    Naskladnění pitbiků Stomp a WPB
    09.10.2020 Novinky
    Naskladnění pitbiků Stomp a WPB
    V říjnu naskladníme další várků pitbiků z výroby! číst celé
    Nepropásněte novinky, slevy a akce!
    Odhlásit odběr můžete kdykoliv

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
    Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

    Motoshop

    Jsme renomovaná rodinná firma,

    motocykly jsou náš koníček a proto jsme
    se v roce 2010 rozhodli spustit e-shop a
    prodejnu s vybavením pro motorkáře.
    Snažíme se nabízet kvalitní produkty
    a máme individuální přístup ke
    každému zákazníkovi. V nabídce se
    snažíme mít jen ověřené produkty!

    S výběrem rádi poradíme...


    Jsme tu pro Vás

     

    Ve státní svátky zavřeno.
    Možno platit kartou na prodejně.

    motoshop kolín

    Veškerý obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem č. 121/2000 Sb a jeho kopírování bude trestně stíháno.
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.