Zasílání newsletteru

Zajímají tě novinky z e-shopu?

nakup na splatky

TOPlistgopay loga

 

 

 

 

Aktuality

  • dne 6.7. bude Zavřeno
  • 7.7. otevřeno 11-16h
  • 8.7. otevřeno 11-16h
  • 9.7. otevřeno 11-14h
  • 10.-11.7. bude Zavřeno
  • 13.-27.7. servis DOVOLENÁ
    (Pouze garanční prohlídky bude možné)
  • Stomp - naskladnění půlka července
  • SERVIS plná kapacita! Jen na objednání

otvírací doba motoshop kolín

facebook dalfos moto

muc-off bike cleaner

dalfos

 

 

 

 



  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost DALFOS s.r.o., se sídlem Libenice 44, 28002 Kolín, IČ 62966511, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 43644. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu dalfosmoto@seznam.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dalfos Racing
01.06.2020 Novinky
Dalfos Racing
Již měsíc od spuštění pitbike shopu a představení našeho teamu Dalfos Racing. číst celé
COVID a pokyny na prodejně
21.04.2020 Novinky
COVID a pokyny na prodejně
V pondělí 27.4. otvíráme znovu prodejnu u Kolína a je nutné dodržet důležité pokyny dle nařízení vlády. číst celé
Pitbiky YCF v prodeji
06.04.2020 Novinky
Pitbiky YCF v prodeji
Rozšiřujeme nabídku pitbiků o další top světovou značku pitbiků francouzské YCF. číst celé
Recenze pitbike WPB Race 190
Recenze pitbike WPB Race 190
V létě 2019 přišla na trh novinka od anglického stompu pod značkou WPB Race 190! Jaký to je stroj? číst celé
Nepropásněte novinky, slevy a akce!
Odhlásit odběr můžete kdykoliv

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Motoshop

Jsme renomovaná rodinná firma,

motocykly jsou náš koníček a proto jsme
se v roce 2010 rozhodli spustit e-shop a
prodejnu s vybavením pro motorkáře.
Snažíme se nabízet kvalitní produkty
a máme individuální přístup ke
každému zákazníkovi. V nabídce se
snažíme mít jen ověřené produkty!

S výběrem rádi poradíme...

Jsme autorizovaní dealeři
TM Racing, Stomp, WPB, DemonX, PBS, MBW, HJC, Lazer, Modeka, Bel-Ray, Yacco, Unpass a další.

Otvírací doba

Prodejna motoshop:
Pondělí   11-19
Úterý      11-16
Středa     11-16
Čtvrtek    11-16
Pátek       11-18
Sobota     10-12

Ve státní svátky zavřeno.
Možno platit kartou na prodejně.

motoshop kolín

Veškerý obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem č. 121/2000 Sb a jeho kopírování bude trestně stíháno.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.